Blokkers bv - Voegwerken en Gevelrenovatie IJsselstein

Welkom op de website van Blokkers Voegwerken. Voor gevelrenovatie en voegwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd te IJsselstein en ons werkgebied is voornamelijk in de provincie Utrecht, maar ook daarbuiten hebben we opdachtgevers.

Blokkers Voegwerken is een bedrijf dat sinds 1963 werkzaam is in alle soorten van voegwerken voor bedrijven en particulieren. Aanvankelijk hielden wij ons bezig met nieuwbouw voegwerken. In de afgelopen 30 jaar hebben wij ons ook gespecialiseerd in het renovatie- en restauratievoegwerk, reinigen en het impregneren van gevels. Op door ons gemaakt voegwerk kunnen wij 10 jaar garantie geven. In de afgelopen ruim 45 jaar zijn wij uitgegroeid tot een zeer ervaren bedrijf dat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn betrokken, flexibel en kritisch naar u toe als opdrachtgever en bespreken vooraf de mogelijkheden en geven advies op maat. Door het leveren van goede kwaliteit en positieve mond tot mond reclame, heeft Blokkers Voegwerken een brede klantenkring opgebouwd. 

Voor een vrijblijvende offerte, vragen of advies kunt u ons contact-formulier invullen. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Blokkers bv 
Vinkenerf 10
3403 ZE IJsselstein
Tel:   030 - 638 1547
Mob: 06 - 1067 9658


 

VNV logo