Gevelrenovatie ? Blokkers voegwerken biedt u nu het totaalpakket!

Gevelrenovatie

Interesse in gevelrenovatie? Blokkers voegwerken biedt u nu een totaalpakket voor uw gevelrenovatie en restauratie. Ons bedrijf Blokkers is al sinds 1963 gespecialiseerd in alle soorten, voegwerken en gevelrenovatie. Wanneer u kiest voor ons bedrijf bent u verzekerd van goede kwaliteit, 10 jaar garantie en vakmanschap.

Blokkers voegwerken biedt u vele extra’s voor uw gevelrenovatie. Hieronder wordt het plaatsen van een steiger, het oudere voegwerk verwijderen, het opnieuw voegen van gevels en het afvoeren van steiger, verstaan. Tijdens een gevelrenovatie worden uw ramen, deuren en straatwerk netjes afgeschermd. Tijdens gevelrenovatie voegen wij kleurstoffen toe aan het gerepareerde metselwerk. Naast gevelrenovatie bieden wij ook gevelreiniging. Hierbij verwijderen wij aanslag door middel van de hoge druk of stralen met olivinezand.

Wanneer u interesse heeft in gevelrenovatie kunt u gerust contact opnemen. Wij bespreken van te voren uitgebreid alle mogelijkheden en geven advies op maat. Maar ook voor vrijblijvend advies kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Gevelrenovatie met 10 jaar garantie

Wij voeren gevelrenovatie voornamelijk uit in de regio van Houten, IJsselstein, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Schoonhoven, Utrecht en Vianen.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring