Voegwerk van Blokkers met 10 jaar garantie!

Voegwerk

Ons bedrijf Blokkers voegwerken, gelegen in IJsselstein is al sinds 1963 bezig met alle soorten van voegwerk. Blokkers voegwerken staat wel bekend om de goede kwaliteit en vakmanschap. Ons personeel houdt zich bezig met voegwerk voor zowel bedrijven als particulieren. Eerst hielden wij ons alleen bezig met voegwerk in de nieuwbouw, maar tegenwoordig zijn wij ook gespecialiseerd in renovatie en restauratievoegwerk.

Voegwerk is van groot belang voor de duurzaamheid van het gebouw. Het beschermt het metselwerk en het is van groot belang voor het aanzicht. Bij Blokkers voegwerken heeft u keuze uit platvol voegwerk, knip voegwerk en snij- voegwerk. Als u kiest voor ons bedrijf bent u verzekerd van de juiste kennis door de ruim 40 jaar werkervaring. Ook zijn wij bereid om u enig advies te geven over de kleur en het soort voeg.

Blokkers voegwerken heeft door de goede kwaliteit van voegwerk en veel reclame een brede klantenkring opgebouwd in de omgeving van IJsselstein Voor geheel vrijblijvend advies kunt u telefonische contact opnemen. Wij geven u 10 jaar garantie!

Voegwerk voor een mooi aanzicht!

U komt ons voegwerk tegen in en rond Houten, IJsselstein, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Schoonhoven, Utrecht en Vianen.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring